top of page
 • LinkedIn

THE BOSS

I sin kjære elbil, og med sveisen på stell, tar Karl Magnus hånd om de ansatte, grer i regnskap og budsjett, investorer og interessenter. Han stiller gladelig opp for å snakke om airMont, miljø og om en bærekraftig fremtid.

CEO

Karl-Magnus Haugen

 • LinkedIn

THE CANDY SUPPLY OFFICER

En blid og sprudlende frøken som sprer om seg med godt humør og sukkertøy. Finner glede i alt, og spesielt markedsføring, logistikk og produksjon. Som vestlending på østlandet så hører noe dialektforvirring med.

Chief Supply Chain Officer

Ingunn Fristad

 • LinkedIn

THE YOUNG GUN

Petter er ofte ute og ror, men som selger er han vår klippe. Alle ser opp til han, i dobbel forstand. Med ingeniørbakgrunn og glimt i øye forstår han seg på utviklerene. "Lag noe fett" sier han, med et bredt glis, før han løper videre til neste kundemøte.

Head of Sales

Petter Norsted Kildebo

+47 90 64 03 85

 • LinkedIn

THE JOKER

Med Vans på beina og synth i sekken kommer Henning brasende inn og lager sprell på kontoret. I helgen kan du godt treffe på han - gjerne på scenen eller ved fotballbanen. Han er ofte ut og skaper engasjement hos nye og gamle kunder.

Head of Culture & Engagement / Product Manager

Henning Skogh

 • LinkedIn

THE GRAND SCHEMER

Bjørn-Olav ser for seg det store designet som er nødvendig for vår topp-moderne plattform. Arkitekt, programmerer, visjonær, fem-barnsfar, friluftsmann om dagen og matkjenner om natten.

Software System Architect /

Data Protection Officer

Bjørn Olav Sagen

 • LinkedIn

MR.MUI

Jørund har ansvaret for bruker-grensesnitt og setter sin lit til alt fra MUI. "DDD" eller "domene, Domene, DOMENE" sier han, og legger ut om fordelene med denne software-designtilnærmingen med stort engasjement. Han bruker mye tid i å tilegne seg ny kunnskap og nye verktøy, både privat og på jobb. Stolt familiefar som brenner for sine nære og kjære.

Senior Frontend Architect

Jørund Vier Skriubakken

 • LinkedIn

MR. AI

I tillegg til å kanskje være Haldens eneste aktive vannpolospiller, er Espen er vår man på A.I. og analyse.  Han strukturere og organisere arbeidsprosessene våre i n-te grad før han kverner noe spesielt sjelden importert kaffe og holder maskinlæringen vår i orden.

Senior Software Engineer

Espen Arnesen

 • LinkedIn

THE WIZARD

Dawid tilbringer like mye tid på hardwarelabben, som i drivhuset og på gymmen."PPPPP" - Prototyping, Push, Pull og Plante Planter er noe som går igjen. Kroppen er tempel, og Dawids tempel er godt holdt. Norges Tøffeste ingeniør vil nok kollegene påstå, og en riktig Petter Smart.

Hardware Responsible / Project Engineer

Dawid Kuleczko
 • LinkedIn

THE DESIGNER

Med sitt positive vesen og erfaring fra kommunikasjon, salg og design, tar Aimée kontroll på markedsføringen og setter farge på  webben. En omtenksom, reflektert og sindig dame som gjør arbeidsplassen triveligere for alle rundt seg. 

Marketing &

Digital Design 

Aimée Kjølerbakken

Møt våre dyktige medarbeidere som brenner for å utvikle digitale løsninger for å transformere offentlige tjenester for deg, lokalsamfunn, by og innbyggere.

Team airMont

Styret

Eivind B Hansen

 • LinkedIn

Styreleder

Morgan Kjølerbakken

 • LinkedIn

Styremedlem

Martin Grimsrud

  Styremedlem

  Pål Kynningsrud

   Styremedlem

   Lyst til å bli med på laget?

   Vi er en bedrift i vekst og jakter stadig nye ressurser og talenter som kan berike og forsterke teamet vårt. Dersom du søker nye utfordringer og muligheter, og tror du har kompetanse som kan passe inn i vårt team, hører vi gjerne fra deg. 

   bottom of page